Thylejren 1970

Indsendt af Henning Petersen.

Vi var to, undertegnede og Krølle ( Poul Erik  Petersen, senere CirkusTvilvsom) som stod på særtoget Kbh-Thisted , som vistnok de eneste  på Roskilde Station, med telt uden bund, soveposer, transistor radio, og et gammelt dobbelt 8 mm Zies-ikon kamera med fjeroptræk, uden lysmåler.

Vi var begge 20 år dengang, og synes at Thylejren lød spændende, havde røget lidt vandpibe sammen. Vi havde ikke nogen ideologisk tilgang til hippebevægelsen. Vi var begge uden uddannelse, tog noget arbejde når vi manglede penge.

Krølle tog hjem efter nogle dage fordi han savnede sin kærste, som vistnok var gravid. Jeg blev der nogle flere dage, men synes alligevel at det blev for flippet. Jeg ved at en de piger som vi kom sammen med her i Roskilde, som kom fra et virkelig overklasse hjem med stor villa ned til Roskilde Fjord, tog derop efter os og blev hængende, Eva hed hun.

Det er undertegnede som har filmet og klippet, lagt lyd på  efter digitaliseringen. Jeg har digitaliseret filmen med et gammelt video 8 camera, derfor den dårlige kvalitet.

Jeg har selvfølgelig orginalfilmen stadigvæk.

 

Kommentarer

video

© 2011-2012 Hippieselskabet  All rights reserved
Log ind