01.02.2012 Øvig åbner sit værksted

 

Peter Øvig Knudsen åbner nu døren på klem til sit skriveværksted. I de kommende måneder vil han på www.hippienu.dk lægge tekststykker ud fra sin kommende bog, "Hippie 2 - Den sidste sommer", med det formål at efterlyse konkrete oplysninger til teksten.

Det første uddrag handler om John Sylvest, som var en af Thylejrens centrale deltagere og blandt andet stod for opførelsen af lejrens supermarked. John Sylvest, som også havde det borgerlige navn John Bruun Andersen, fik dog en uforudsigelig og bemærkelsesværdig løbebane under og efter lejren.

Preben Maegaard, der var med under Thylejren og de seneste fyrre år har været primus motor i opbygningen af det verdenskendte Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi, karakteriserer John Sylvest som en "førsteklasses distanceblænder”.

Hvis du har nyt om John Sylvest, kvitterer Peter Øvig med et signeret eksemplar af "Hippie 2", som udkommer i oktober.

"Jeg har haft gode erfaringer med at efterlyse personer og oplysninger på vores website," fortæller Peter Øvig. "For eksempel fandt jeg frem til en af de mest myteomspændte københavnske hippier, Profet Olsen, der var forsvundet ud af landet for mange år siden. Her midt i februar tager jeg til Litauen, hvor Olsen er ved at bygge en ashram ude i en skov. Derfor går jeg nu et skridt videre og lægger tekststykker ud, som jeg mangler oplysninger til."

Læs mere i Øvigs Hjørne.

Mange hilsener

Hippieselskabet og Gyldendal

For yderligere information: NanaKi Bonfils: 27 59 15 29


Kommentarer

© 2011-2012 Hippieselskabet  All rights reserved
Log ind