22.10.2012 HIPPIETV

I den kommende tid vil hippienu.dk portrættere en række af de folk, som deltog i den første Thylejr i 1970. Her fortæller de om lejren og hvad de tog med sig i deres senere liv.

Hvad blev der egentlig af de gamle hippier? Har Thylejren i 1970 sat sig spor i deres liv og i deres hverdag? Lever nogle af de gamle ideer videre i deres liv? Er de stadigvæk optaget af kerneværdierne fra den gang – kollektivismen, antimaterialismen,gør-det-selv-mentaliteten, selvbestemmelsestrangen, fandenivoldskheden etc.? Savner de fællesskaberne fra ” de gode gamle dage”, eller er de blevet lidt borgerlige – som de fleste?

Protrætterne er produceret og tilrettelagt af dokumentaristen Jakob Gottschau, Express Tv-Produktion (se mere her: http://express-tv.dk/showroom.php ). Musikken er komponeret af Tømrer Claus, der selv deltog i lejren og som har lavet musik til de to lydbøger HIPPE 1 og 2. De levende billeder er fra filmen ”Skæve dage i Thy” og venligst udlånt af Ebbe Preisler og Keld Ammundsen, og fotografierne er alle fra lokalhistorisk arkiv for Thisted Kommune. Projektet er derudover støttet af Undervisningsministeriets Tips og Lotto pulje

 

Se den første HER


Kommentarer

© 2011-2012 Hippieselskabet  All rights reserved
Log ind